Новата серия imageRUNNER C3000

НЕВЕРОЯТНИ РЕЗУЛТАТИ И НИСКИ РАЗХОДИ

 

Отпечатвайте висококачествени цветни документи, които наистина ще отличат Вашия бизнес и в същото време ще намалят разходите Ви, свързани с печата.

 

Отпечатвайте висококачествени цветни документи, които наистина ще отличат Вашия бизнес и в същото време ще намалят разходите Ви, свързани с печата.

Най-новата серия в портфолиото ни - imageRUNNER C3000, използва получилата множество награди технология на Canon, за да гарантира, че потребителите могат да управляват своите документни процеси от начало до край.

Серията C3000 осигурява висококачествени цветове на отпечатването на документи до А3 размер, които наистина ще отличат Вашия бизнес. Серията C3000 ще Ви помогне също да възвърнете инвестицията си, като намали общата цена на печата, което я прави идеалното решение и за малките офиси.

 

Висококачествено цветно A3 устройство „всичко в едно“ за натоварени офиси.

                                                                                    

Сигурност


Информацията остава поверителна със защитен печат и възможност за защита на PDF файловете с парола. Интегрирането със софтуера uniFLOW осигурява и централизиран контрол на достъп, както и контрол на всички елементи за печат и сканиране в печатния парк.

 

 

Възвръщаемост на инвестицията


Технологии, намаляващи разходите за печат: Автоматично управление на тонера; Дистанционна диагностика, потребителите могат да актуализират устройствата до най новия фърмуеър и потребителски клипове за поддръжка;

                                                    

 

                                                                                                                      

Гъвкава работа


Мобилен печат и сканиране чрез стандартна WiFi връзка или в безжична мрежа. Поощряване и поддържане нови методи за работа и търсене на информация (OCR)

 


Технически данни

 

За връзка с нас:

 

sales@kontrax.bg и 02 960 97 19