Aсемблирани компютри и сървъри

 

КОНТРАКС предлага на своите клиенти компютърни конфигурации със собствена търговска марка Kontrax ProLine.

 

Серията Kontrax ProLine е балансирано решение, базирано на най-новите технологии от водещи световни производители. Предназначено е за средни и големи компании и образователни институции, които имат нужда от стабилно и гъвкаво изделие, за да използват най-съвременните бизнес приложения при достъпна цена.

 

В резултат на дългогодишния си опит при предлагане и сервиз на компютърни конфигурации и в съответствие с изискванията на стандарта за осигуряване на качеството ISO 9001:2008, водещ параметър при подбора на компоненти е максимално ниският процент на дефектируемост. В съответствие с тази политика КОНТРАКС е изградил партньорски взаимоотношения с водещите световни производители на компоненти, позволяващи на компанията да предлага продукти с максимално добро съотношение цена - качество - производителност.

 

Всички асемблирани от КОНТРАКС компютърни конфигурации преминават през оценка и тестове на качеството и съвместимост при подбора на компоненти.

 

Кoмпютърните конфигурации с марка Kontrax отговарят на критериите за ниско потребление на енергия съгласно сертификата Energy Star, на критериите за СЕ и RoHS стандартите.

 

Компютрите с марка Kontrax ProLine са съвместими с актуалните операционни системи на Microsoft. КОНТРАКС е единствената компания в България, която има сертифицирани продукти за MS Windows 7, MS Windows 8 и MS Windows 8.1.

 

Kontrax ProLine Server 2U

 

Kontrax ProLine А840

 

Kontrax ProLine А730 SFF BG Intel Е2275

 

Kontrax ProLine А740

 

Kontrax 243V5QSBA

 

Община Разград
Община Разград

Доставка на съоръжения, оборудване и обзавеждане по проект „Абритус – мистика и реалност”.

Патентно ведомство на Република България
Патентно ведомство на Република България

Доставка на компютърна и периферна техника