Кариера

КОНТРАКС, в ролята си на водещ системен интегратор, непрекъснато разширява портфолиото си от услуги и продукти, които предлага, като следва тенденциите в развитието на пазара.


В компанията работят млади, висококвалифицирани, позитивни и отговорни личности. Характерни за тях са инициативата, високата квалификация и готовността за работа в екип.


За да отговорим на високите изисквания на съвременното общество, непрекъснато насърчаваме развитието на човешкия ресурс по отношение на знания и умения. Изпълняваме цялостна програма за обучение, включваща вътрешнофирмено обучение и специализирано обучение в страната и чужбина.


Работата в КОНТРАКС е привлекателна и динамична, дава възможност за професионално развитие и лична изява, а предоставяните социални придобивки са една добра мотивация за служителите на компанията.


Имате желание да станете част от нашия екип, моля изпратете своя автобиография, мотивационно писмо и актуална снимка на електронен адрес: jobs at kontrax dot bg или на адрес: ул. "Тинтява" 13, София 1113.

 

Отворени позиции:

 

Мениджър Дилърска мрежа