Avaya отваря своя безплатна услуга Avaya IX Spaces за образователни институции и организации с нестопанска цел до 31 Август 2020

от 13/03/2020

 

Avaya отблизо следи епидемията от коронавируса, която все повече се разраства по целия свят. Като компания, която подпомага бизнес средата със своите комуникационни технологии, Avaya заедно със своите партньори в отделните държави осигурява подкрепа за засилване на процеса на сътрудничество.


Вземайки под внимание нуждите в образованието и тези в нестопанските организации да се справят постоянно с новите предизвикателства, както и желанието ни да задържим ангажираността на студентите, доброволците и служителите, Avaya предприема действия, за да подпомогне организациите им в новосъздалата се ситуация.

 

В отговор Avaya предоставя безвъзмездно възможност за ползване на бизнес версията на Avaya Spaces от образователните институции и организациите с нестопанска цел до 31 Август 2020. С нея се осигурява на потребителите гласова и видеоконферентна връзка за повече от 200 участника, непрекъснато чат пространство и споделяне на файлове, достъпни от браузър или мобилно приложение.


Можете да се регистрирате за услугата още сега, а екипът на КОНТРАКС остава на ваше разположение относно процеса на регистрация и ползването на услугата. Можете да ни намерите на телефон: (02) 960 97 77 и sales@kontrax.bg.