Canon пуска в продажба ново поколение платформа за печат – Canon imageRUNNER ADVANCE

от 30/09/2009

Световният лидер в решенията за обработка на изображения Canon, чийто партньор за България е Контракс ЕАД, представи Canon imageRUNNER ADVANCE – новата многофункционална платформа за печат (MFP). Платформата се въвежда с представянето на изцяло нова гама многофункционални устройства за офис и производствен печат.

Новата гама офис устройства включва – серията imageRUNNER ADVANCE C5000 (30/35/45/51 стр./мин.) и серия C7000 (55/65 стр./мин.), проектирани така, че да отговорят на изискванията и нарастващите потребности на бизнеса в съвременната икономическа обстановка. Подходящи са за организации от всякакви размери, от малки и средни предприятия до големи корпорации. Устройствата се интегрират лесно в работния процес и документопотока, постигат по-ниски оперативни разходи, увеличат сигурността и защитата на документите и имат по-малко влияние върху околната среда.

imagerunner_advance_w.jpg

Пол Раунтрии, Маркетинг мениджър в Canon Europe коментира, „Документите са основата на всяка организация. Компаниите от всякакъв размер използват документи за да обменят идеи, да комуникират и поддържат работата или да оформят формални договори и споразумения. imageRUNNER ADVANCE са многофункционални многоцелеви устройства, които познават значимостта на документите за бизнеса. Чрез усъвършенстван печат, обработка и комуникация, imageRUNNER ADVANCE повишават ефективността на бизнес процесите на нашите клиенти и се интегрират без следа в съществуващите вече системи, за да създадат истински цифров офис.”

Надграждайки върху успеха на imageRUNNER, серията на Canon, спечелила множество награди и вземайки под внимание мнението и препоръките на клиенти и партньори, събрани от пряката работа с тях, следващото поколение цветни многофункционални печатащи устройства може да се похвали със стотици подобрения. Например, нов усъвършенстван контролер, който предлага повишена производителност чрез по-бърза обработка. Други предимства са първата в индустрията MEAP технология (Многофункционалната вградена платформа за приложения) на Canon и сътрудничеството с водещи софтуерни компании и продукти като Adobe, Microsoft и NTWare, което осигурява веднага пълна интеграция с най-често срещаните офис системи, допринасяйки за подобряването на работната ефективност и сигурност.

Серията imageRUNNER ADVANCE предлага повишена защита на документите и отговаря на най-стриктните изисквания и стандарти за сигурност в бранша. Организациите могат да приемат съвкупност от мерки за сигурност, които да отговарят на техните специфични изисквания. Сигурността на устройството може да се постигне чрез персонални карти за идентификация на служителите, и печат на най-близкото или най-удобно устройство, както и чрез отстраняване на твърдия диск.

imageRUNNER ADVANCE е проектиран и създаден с мисъл, насочена към опазване на природата. Всеки детайл от живота на устройството и документите, които то създава е взет под внимание. Гамата предлага най-високите в индустрията нива на енергийна ефективност, с общо намаляване на въглеродните емисии с до петдесет процента. Новата серия използва био пластмаси в серия от външни части, отговаря на изискванията и е съвместима със стандартите Energy Star и ROHS. Canon imageRUNNER ADVANCE е революционна нова платформа за повишена ефективност, сигурност, намаляване на разходите и по-малко негативно влияние върху околната среда.