Днес се открива официално международната научна конференция „Дългосрочни предизвикателства за развитие на средата на сигурност и изграждане на способности на въоражените сили”

от 12/11/2019

От 12 до 14 ноември 2019 г. се провежда Международна научна конференция на тема: „Дългосрочни предизвикателства за развитие на средата на сигурност и изграждане на способности на въоражените сили” във Военна академия „Г. С. Раковски”. Събитието бе открито от заместник министър-председателя по обществения ред и сигурност и министър на отбраната на Република България г-н Красимир Каракачанов. Повече от 150 водещи експерти от България и чужбина участват в конференцията. Сред основните спонсори на събитието са Контракс и General Dynamics European Land Systems. 

GDELS проектира, изработва и предоставя земни бойни системи от световен клас, включително колесни и верижни машини, амфибии, мостови системи, оръдия и амуниции на клиенти в цял свят. Компанията е една от поканените от Министерство на отбраната за участие в процедурата за придобиване на нови бронирани бойни машини за пехотата. Контракс е представител за България на GDELS от началото на 2017 г. 

 

Галерия