Fortinet е лидер в Gartner Magic Quadrant за мрежови защитни стени за 2020 г.

от 26/11/2020

За 11-ти път - признание за Fortinet в магическия квадрант на Gartner за мрежови защитни стени

 

Мрежовите защитни стени на FortiGate, известни също като защитни стени от следващо поколение или NGFW, позволяват подход, чрез който мрежата се управлява според сигурността и който защитава всеки периметър във всякакъв мащаб. Използвайки мрежови защитни стени FortiGate, като част от Fortinet Security Fabric, клиентите получават следните ключови предимства:

  • Управление на оперативни рискове и рискове за сигурността. Поддържане на операциите да работят с пълна видимост и с най-добрата защита в бранша по цялата повърхност на атака.
  • Намаляване на разходите и сложността. Получаване на най-добрия Общ Разход за Притежание и защита в дълбочина със сегментиране на мрежата и надежден достъп до приложения.
  • Подобряване на оперативната ефективност. Рационализиране на операциите с опростени работни потоци за цялото предприятие, използвайки единен панел за управление.

За подробности изтеглете доклада, от който ще научите повече за лидерската позиция на Fortinet и как се сравнява с другите доставчици.