Годишната среща на КОНТРАКС с партньорите от цялата страна отбеляза нови переспективи и възможности за приложение на облачните услуги и умните решения в управлението на бизнес процесите

от 13/09/2016

На годишната среща на КОНТРАКС със своите партньори от цялата страна, която се проведе на 9 – 10 септември 2016 г. в гр. Стара Загора, участниците имаха възможност да се запознаят с новите технологични решения на водещите световни производители, сред които Fujitsu с PRIMIFLEX Cluster-in-a-box-Think hyper-converged, Kyocera с TASKALFA 6052CI за цветно принтиране, Dell хибридни облачни решения и мрежи, Мicrosoft облачни услуги, Polycomp за бизнес комуникацията в нова светлина - Digital Signage и хотелски ТВ, ZTE с умно управление на сгради, MMD с B2B монитори от ново поколение.

По време на официалната вечеря бяха връчени следните награди:

  • Най-висок оборот за 2015 г. - взе офиса на КОНТРАКС в гр. Пловдив
  • Позициониране и продажба на КОНТРАКС решения за общини – получи „Дибо - Диана Точева“, гр. Петрич
  • Най-голям ръст за полугодието на 2016 г. спрямо 2015 г. - отбеляза „АТЦ Контрол“, гр. Русе.

 

Награди получиха и служителите с дългогодишен стаж в КОНТРАКС, като трима от тях ще имат възможност да участват в околосветско пътешествие. Не липсваше и забавна част, в която колегите изявиха своя импровизаторски и музикален талант в отговор на мотото на срещата, че „Нищо велико не е постигнато без ентусиазъм“.