КОНТРАКС изпусна „скромния” отбор на МУСАЛА

от 10/11/2004

Контракс и Мусала завършиха 1:1 на игрището на Зимния дворец в един мач пълен с обрати. Отборът на Мусала поведеде с нелеп гол в средата на първото полувреме. Поизчерпал силите си след достойния за учебник мач срещу SAP Labs, Контракс прибягваше до чести смени. При една от смените в защитата на Контракс се получи разбъркване, което бе използвано от Мусала превръщайки в гол единствения си удар към вратата.

Ужилен отбора на Контракс започна мигновен ремонт на играта. Момчетата взеха топката, поведоха мача и атакуваха непрекъснато. Бяха по-добрите на терена. След комична намеса на вратаря на Мусала резултата бе изравнен 1:1 - пореден гол шедьовър отбелязан този път от вратаря на Контракс. Последва канонада от удари към вратата на Мусала, но малшанса спаси отбора от пълен разгром. Ако момчетата от Контракс имаха повече шанс, мачът завършваше с разгром за Мусала.

Довечера ( 10.10.2004 ) от 20.10ч., отбора на Контракс излиза срешу отбора на SCIANT в последния си мач в групата. Единствено загуба би попречило на отбора да заеме първото място и да играе на финал.

„ Изключено е да подценим противника. Всички знаем залога за този мач. Целта е една и тя е купа.” – коментира предстоящия мач мениджъра на отбора Йордан Йорданов.