КОНТРАКС отличен с две награди в Dell Partner Awards 2020

от 09/06/2020

 

На специална церемония, организирана от Dell Technologies, която се проведе на 8 юни 2020 г. във виртуална среда, КОНТРАКС получи награди в категории IT Transformation и Personal Achievement. През 2019 г. екипът на компанията реализира множество проекти за комплексна доставка, инсталация и поддръжка на висок клас оборудване и решения за бизнеса. 

 

Наградата IT Transformation of the year е в резултат на значителния ръст на продажбите от enterprise продукти - сървъри, сториджи, бекъп решения. Тя е резултат от усилията и непрекъснатото развитие на компетенциите на екипа на КОНТРАКС в комплексните решения за бизнеса. Признание е за доверието, което ни гласуват нашите клиенти във всеки етап от реализацията на идеята си и/ или решаването на проблеми в инфраструктурата си.

 

Наградата Personal Achievement бе присъдена на Надежда Царска, продуктов мениджър Dell и VMware, която от девет години е част от екипа на КОНТРАКС. За втори път представител на КОНТРАКС получава това признание, което е заслуга на целия екип на компанията.  

 

КОНТРАКС е Dell Technologies Platinum Partner и оторизиран сервиз за България на цялата продуктова гама на Dell. Екипът на КОНТРАКС притежава висока експертиза във внедряването на комплексни проекти  за бизнеса и оказва съдействие на всеки етап от подготовката, изграждането и поддръжката на решенията.