КОНТРАКС поднови своята сертификация на Black belt сервизен партньор на Kyocera

от 25/04/2024

KYOCERA извършва внимателен подбор на своите партньори и цялостна годишна оценка на капацитета им за сервизна организация по управление и поддържане на всички свързани с договор продукти на KYOCERA, приложими за тяхната територия в рамките на EMEA.

В резултат на този подбор и на годишния процес по оценка на възможностите за обслужване, всеки партньор на Kyocera, черпейки вдъхновение от японските бойни изкуства, може да придобие различни сертификационни статуси, в зависимост от качеството и зрелостта на услугите, които предоставя на клиентите в рамките на своята територия.

Екипът на КОНТРАКС за поредна година защити своето признание на BLACK BELT Certified Service Partner for Office Solutions and Professional Services Expert, което е най-високото ниво сред партньорите и остава валидно до април 2025 г. С наличието на този свой статус, КОНТРАКС може да поддържа всички продукти на KYOCERA през целия им жизнен цикъл, както и MDS портфолиото, базирано на професионалните стандарти в индустрията.