Контракс предлагат на българския пазар лидерския продукт за защита на компютърната среда Returnil Virtual System 2010

от 17/02/2010

Тези дни Returnil, производител на софтуер за сигурност за персонални компютри от следващо поколение, обяви в Хелзинки публично партньорството си с Контракс ЕАД, България.

Returnil е лидер на пазара на решения в помощ на управлението на компютърната среда. Новият продукт на компанията Returnil Virtual System (RVS) 2010 Home Lux използва комбинация от антивирусна система и система за възстановяване на предишното състояние на работната станция, за да защити компютрите от всички разновидности на вируси и нежелани системни промени. 

Returnil предприема изцяло различен подход към сигурността. RVS 2010 гарантира, че компютърът ще остане без вируси като оригиналните настройки могат да бъдат заключени. Това прави машините защитени от всякакви вируси и неправилно функциониране на системата.

Фернандо Франсиско, Изпълнителен директор Returnil коментира новото партньорство така: „Изключително сме доволни да си партнираме с Контракс – експерти в обслужването на големи държавни и корпоративни структури в България. Това партньорство ще разшири пазарните ни дялове в Централна и Източна Европа.” 

Returnil е първата компания, която обединява антивирусна защита и виртуализационна интеграция в един пакет и осигурява на българския пазар първокласен продукт за защита в глобалната мрежа.

„Вече предлагаме на клиентите си софтуерен продукт, който е истинско произведение на изкуството. Софтуерът разрешава важни бизнес казуси като мигновено възстановяване на системата и централна поддръжка на компютрите”, изтъкна Яко Пилософ, директор Развойни дейности в Контракс.

Свалете безплатната версия на RVS от www.returnil.com.