Контракс представя на своите клиенти триизмерните мишки на 3Dconnexion

от 14/08/2009

Лидерът в системната интеграция Контракс стана официален партньор за България на 3Dconnexion – компанията, предлагаща 3D мишки. Американската компания е световен лидер в навигационните устройства за работа с компютри, съобразно индустриалния профил на клиента удовлетворява различни нужди и създава професионални инструменти за света на CAD/CAM/CAE технологиите, анимацията, тримерното и двумерно моделиране.

3dconnexion_cert_w.jpg 

3Dconnexion е част от групата Logitech, и предлага конструиране, производство и продажба на навигационни устройства, наричани още контролери на движението или 3D мишки. Конструирани, за да бъдат използвани в тандем с традиционната мишка, триизмерните мишки мощно увеличават възможностите за навигация по екрана. Те напълно премахват тенденциозните прескачания между мишката и клавиатурата за позиционирането на модела или обекта на екрана в тримерните пакети. С просто докосване на манипулатора потребителят може да премества, увеличава/намалява и върти в едно флуидно движение с едната ръка, докато едновременно избира, създава или редактира с обикновената мишка в другата ръка. Управлението става втора природа, освобождава конструирането, анимирането и т.н. като дава възможност на работещия да се съсредоточи върху творчеството. 3Dconnexion доставя решения за широк спектър от навигационни потребности, като започва от високия клас на 3D пакетите, преминава през 2D софтуера и достига до персоналните компютри.

space_plot.jpg 

Повече от 350 000 потребители в света работят с моделите: SpacePilot™, SpaceExplorer™, SpaceTraveler™ и SpaceNavigator™. Главната квартира на 3Dconnexion е в Силиконовата долина в Калифорния, но фирмата има офиси още в Далас, Детройт, Лос Анджелис, Лондон, Милано, Мюнхен, Париж, Шанхай, Стокхолм, Токио и Вроцлав.