КОНТРАКС със свой щанд по време на 87-ия Солунски международен панаир

от 09/09/2023

Близо 60 български компании и организации от различни сектори представят новото технологично лице на България в 87-ия Солунски международен панаир. Събитието се провежда от 9 до 17 септември 2023 г. в Международния панаирен и конгресен център в Солун. Тази година фокусът е поставен върху България като страна – почетен гост.

В българската палата 13, щанд B22, екипът на КОНТРАКС ежедневно посреща потенциални клиенти, като ги запознава с опитността си в различни направления на своята активност, сред които: интелигентни транспортни системи, безпилотни летателни апарати, фотоволтаици, скенери за документи за пътуване, скенери за пръстови отпечатъци, интерактивни туристически атракции, системна администрация, системна интеграция, архивиране, управляеми (изнесени) услуги за печата и разработка на софтуер. Сред официалните гости на събитието са министъра на икономиката на България, г-н Богдан Богданов и министъра на финансите и икономиката на Гърция г-н Константинос Хадзидакис.

Националното участие в 87-то издание на Солунския международен панаир се организира от Министерството на икономиката и индустрията. 

Галерия