Край на компромисите със сигурността, качеството или цифровизация с чисто новата интелигентна серия TASKalfa 7054ci/7004i на Kyocera

от 03/11/2021

Компаниите по света преживяват дълбоки промени в своята бизнес среда в резултат на използване на интелигентните работни пространства. Това въздействие може да се усети в начина, по който организациите работят, разширяват се, кооперират си и се развиват. Бизнесът се нуждае от партньор, който може да им помогне да се съсредоточат върху критичните нужди, без да правят компромис с ежедневния си работен процес, а с най-новата интелигентна серия от мултифункционални устройства A3 от серията TASKalfa 7054ci/7004i, това е повече от възможно.

Kyocera работи в тесен контакт с ръководни екипи, за да предостави на организациите правилното решение за ефективно управление на бързо развиващата се работна среда в офиса. Серията TASKalfa 7054ci/7004i предлага най-добрите бизнес предимства, за да отговори на нуждите на разрастващи се организации, независимо от размера и индустрията. Пълната продуктова гама включва четири блестящи цветни A3 МФУ: TASKalfa 7054ci; 6054ci; 5054ci и 4054ci, както и три моно устройства, които осигуряват черно-бял печат от най-високо качество: TASKalfa 7004i; 6004i и 5004i.

За да подпомогне ИТ мениджърите при разработването на правилния подход и вземане на правилното решение при избора на печатащи устройства, тази нова серия от премиум гамата на Kyocera TASKalfa отговаря на някои от основните бизнес изисквания като: сигурност, технологични иновации, лесни за използване и устойчивост.

 

Галерия

 

Сигурност на документите

Новата серия TASKalfa 7054ci включва набор от нови подобрения в областта на сигурността, които включват възможности за управление на логовете за сигурност, автоматично валидиране на сертификатите, подобрени комуникационни протоколи, цифров подпис и криптиране на имейл.

 

Технологични иновации

Организациите ще получат повишена производителност, благодарение на добавяне към устройствата на изкуствен интелект (AI). Гамата TASKalfa 7054ci/7004i осигурява резултати с по -високо качество за по -малко време от всякога.

 

Подобрена използваемост

С нов, опростен потребителски интерфейс, тези устройства съчетават уникален продуктов дизайн с интуитивни функции за цялостно приятно печатно изживяване.

 

Добронамерени към околната среда

Позовавайки се на философията да правиш правилното нещо като човешко същество, Kyocera разработи тази гама от A3 МФУ, като друга важна стъпка в тази стратегия. Консумацията на енергия по време на режим „сън“, е значително намалена в цялата продуктова гама. Това не само помага за повишаване на екологичните данни на компанията, но също така помага за значително намаляване на разходите при потреблението на електроенергия.

„Ние продължаваме да се фокусираме върху клиентите в предоставянето на иновативни технологии и решения, които отговарят на реални бизнес предизвикателства“, казва Силвестър де Конинг, експерт маркетинг на продукти в Kyocera Document Solutions Europe.

 

„Ефективната работа с протоколите за сигурност, без да се прави компромис с качеството на изображението, е само повърхността на това, което тези нови устройства TASKalfa предлагат на нашите клиенти. Бизнесът може да продължи да се фокусира върху създаването на добавена стойност в своите индустрии, уверен в решенията, които тази технология предлага.”

 

Със съответно скорост на печат от 40 до 70 страници в минута и скорост на сканиране до 274 ipm, гамата TASKalfa 7054ci/7004i осигурява несравнимо качество, без да се налага да чакате. В допълнение, с входящ капацитет на автоматичния подавач до 320 страници и репутацията на Kyocera като производител на високонадеждни продукти, тези универсални МФУ са истински шампиони, издържащи на големи натоварвания.

 

Рисковете за сигурността никога не са оставяли организациите толкова уязвими, колкото днес с настъпването на хибридната работа. В отговор на това предизвикателство новите устройства TASKalfa се предлагат стандартно с подобрена функционалност за копиране на лична карта, като същевременно се изпълняват непрекъснати актуализации на защитата на МФУ във фонов режим. Резултатът: цялостна, актуална защита на данните на всички поверителни документи, сега улеснена благодарение на унифицирания потребителски интерфейс.

 

С най -новата технология на Kyocera AI (изкуствен интелект), потребителите могат да подчертаят или прикрият ръкописните части на документ, без да променят формата на изображението при сканиране. Функцията Super Resolution, задвижвана от AI, също подобрява качеството на изображения с ниска разделителна способност, за да бъдат разпечатани с по-високо качество.

 

„Нашите клиенти са в основата на нашия бизнес и ние работим с тях, за да предоставим персонализирано изживяване, което им предлага възможността да контролират и произвеждат точния продукт с абсолютен професионализъм отново и отново“, отбелязва в заключение г -н Конинг.