Кyоcera Document Solutions спонсор на „Мениджър на годината”

от 29/10/2012

Юбилейното пето издание на най-престижния национален конкурс за висши постижения в мениджмънта беше избрано от KYOCERA и техния български партньор Контракс като възможност за популяризиране на марката сред българския бизнес елит.

На стилната церемония в Софийската опера и балет представител на европейската дивизия на Кyоcera Document Solutions връчи награда на един от финалистите в конкурса.

„Ние много добре разбираме трудностите, предизвикателствата, напрежението и несигурността, с които трябва да се справят малките и средни предприятия”, каза Маки Нагао, Директор Маркетинг Kyocera Document Solutions. „Също така добре разбираме и радостта от успеха, когато той е резултат от усилията на всички, обединени от една обща цел и под  способното ръководство на енергичен и изобретателен лидер със силна воля за успех”.

Фактът, че в подобен конкурс ИТ компании присъстват както сред финалистите, така и сред спонсорите, придава допълнителна стойност на информационните технологии като един от успешните и добре развиващи се сектори на икономиката.

 {mosimage}

 {mosimage}