KYOCERA MITA представя компактни и ценово ефективни А3 мултифункционални устройства

от 21/07/2011

FS-6025MFP и FS-6030MFP са идеалният избор за организации, които имат нужда от професионален и ценово ефективен печат, както компактно и удобно за потребителя устройство.

fs-6030mfp_series1_-imagelibitem-single-enlarge_imagelibitem_price.jpg

Новите машини са оборудвани с интуитивен контролен панел, контролиращ се чрез допир, който благодарение на лесната си навигация, може да бъде настроен да води потребителите стъпка по стъпка през ежедневните задачи, като сканиране, да намалява възможностите за грешки на потребителите и времето, необходимо на устройството да изпълни определена задача. Функциите за управление като достъп до машината по потребители и кодове за отчитане на разходите само подкрепят факта, че новите мултифункционални устройства (МФУ) ще паснат идеално в системата за управление на документооборота в организацията.

В днешно време, когато всеки се стреми да държи разходите си изкъсо, клиентите имат нужда от устройства, които осигуряват максимална функционалност на най-ниска цена. FS-6025MFP и FS-6030MFP са създадени така, че да се инсталират, използват и поддържат толкова лесно, колкото един А4 принтер, като допълнително и текущите разходи са сравними. Те предлагат ефективно всички функции, които потребителят очаква да намери в едно А4 МФУ, а А3 форматът е допълнителен бонус към функционалността.

Както и всички останали ECOSYS продукти на KYOCERA, FS-6025MFP и FS-6030MFP извличат полза от барабана с дълъг живот и от технологията без картридж, които от своя страна осигуряват висока надеждност, по-малка нужда от поддръжка и много ниски текущи разходи и отпадъци. Компактният им размер ги прави идеални за офиси, където пространството е ограничено.

FS-6025MFP и FS-6030MFP разполагат с актуални приложения, които са присъщи на устройствата KYOCERA от висок клас и които ще увеличат продуктивността на потребителите им. В тях са включени финишър за 500 листа с възможност за подвързване, цветно сканиране към e-mail, към компютър и към USB, както и копиране и печат в резолюция от 600 dpi със скорост от съответно 25/30 копия в минута.