Надеждност и безотказност на решенията от NEC

от 19/10/2006

На 18 октомври в хотел Радисън-София клиентите на Контракс имаха възможност да се пренесат в магическата реалност на високотехнологичните решенията на водещия световен производител NEC.
Представители на NEC за региона заедно с ИТ специалистите на Контракс презентираха последните постижения на компанията, тенденциите за развитие, както и актуалната гама от продукти и решения.
На живо бяха демонстрирани част от най-стратегическите решения, които за пореден път доказват заслуженото място на фирмата сред технологичните лидери в световен мащаб.
Особено интересни за аудиторията бяха демонстрирането на новия FT Server на NEC за осигуряване непрекъснати процеси; надеждното решение за критични за бизнеса приложения – NEC Express Cluster; решението за персонална защита на данни – Safeboot; както и атрактивното решение за архивиране на данни – Backup Smart Way.
В приятната и делова атмосфера на хотела бяха проведени редица дискусии и начертани възможности за реализиране на част от световните решения на българския пазар.
Представителите на NEC – Pantelis Verginadis и Kiki Papanastassiou увериха българските потребители на ИТ решения, че чрез дългогодишния си партньор - Контракс, световният лидер ще предостави всички свои достижения и на българския пазар.