Новите A3 мултифункционални устройства на Kyocera - ECOSYS M8130cidn и ECOSYS M4132idn с награда за дизайн

от 07/02/2018

 

Новите A3 мултифункционални устройства на Kyocera - ECOSYS M8130cidn и ECOSYS M4132idn бяха наградени с Good Design Award 2017 от Японския институт за промотиране на дизайна (JDP). С присъждането на наградата представителите на JDP оказват признание не само на атрактивния външен вид на устройствата и вниманието, което екипът от дизайнери е обърнал на детайлите, но и на общата функционалност на машините, особено във връзка с поддръжката им. Това е постигнато чрез оптимизация на всички свързани с поддръжката компоненти и облачно-базирана технология, която оптимизира сервизните цикли и предпазва машината от често спиране на работата й за поддръжка. 

 

С фокус върху лесната употреба, устройствата демонстрират изобретателен дизайн, благодарение на формите и цветовете използвани за интерактивните части, както и добра видимост чрез оформлението и позиционирането на символите. В допълнение, мултифункционалните устройства са съвместими с Wi-Fi Direct и NFC, за да осигурят гъвкава свързаност. Машините се интегрират лесно с IT системите, за да осигурят безпроблемен документооборот.


В допълнение, компактното тяло на мащината (590 мм ширина x 590 мм дълбочина) има дизайн, който прави машината да изглежда добре, погледната от всеки ъгъл. Тя може да бъде поставена не само до стената, а и до бюро или в центъра на офиса, като идеално допълнение към вътрешното му оформление.


Присъждането на наградата за добър дизайн е признание за усилията на Kyocera да разработва устройства с акцент не само върху производителността, но и върху дизайна и лесната употреба. Мисията на Kyocera е да създаде среда, където потребителите лесно и интуитивно да се вписват в процесите на документооборота, създавайки по-хармонична и по-продуктивна работна среда.