Новият PTC Creo 3.0 – създаден от инженери за инженери

от 10/10/2014

 

 

Семинар на тема: Новият PTC Creo 3.0 – създаден от инженери за инженери се проведе на 9 октомври 2014 в Технически университет – София. Събитието бе организирано от КОНТРАКС – официален партньор на PTC Creo 3.0 и CGTech VERICUT. Бяха демонстрирани основните подобрения на програмата, сред които:

- Multi-CAD възможностите познати като Unite, които ще позволят на потребителите да отворят по естествен път CATIA, NX и SolidWorks елементи без да е необходим лиценз от трета страна или конвертиране на данни

- Новият PTC Creo Design Exploration Extension (DEX), специална среда в Creo Parametric за създаване и изследване на алтернативи за дизайн

- Нови и подобрени ресурси в помощ на професионалисти и крайни потребители за много по-бързо справяне - инструменти като намиране на команда, първоначални ръководства, наръчници и система за помощ.

Присъстващите над 60 представители на фирми производители в страната и хора от академичната общност имаха възможност да разгледат на живо демонстрации и в новооборудвания Иновационен Център за CAD/ CAM/ CAE в Техническия университет – София.