Предстои провеждането на МЕЖДУНАРОДНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ InfoSec SEE 2021 с участието на КОНТРАКС

от 15/09/2021

КОНТРАКС ще вземе участие в МЕЖДУНАРОДНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ InfoSec SEE 2021 на 30 септември и 1 октомври 2021 г. в РИУ ПРАВЕЦ ГОЛФ§СПА ХОТЕЛ

Конференцията ще се проведе в два формата едновременно – на място и онлайн. Регистрираните участници ще могат да избират, дали да участват наживо в конференцията и да се възползват от възможностите за срещи и обмен на знания с водещи световни експерти в сферата на киберсигурността, или да се включат само онлайн. И двата варианта са безплатни за всички регистрирани участници.

Конференцията ще ви запознае с някои от най-успешните решения за информационна сигурност и управление на информацията, представени от водещите производители в тази област - FIREЕYE, FORCEPOINT, SOLARWINDS, NETWRIX, RADWARE, BITDEFENDER, MICRO FOCUS, MAILSTORE, THREATQUOTIENT, HILLSTONE NETWORKS, LOGSENTINEL, RIDGE SECURITY. Тази година за първи път програмата включва отделен панел, в който водещи български и регионални ИТ компании ще споделят своя опит под формата на case studies, hands-on demos,  презентации на услуги. Програмата включва визионерски панел с keynotes, презентации, демонстрации наживо, технически семинари, дискусия наживо на топ експерти и официална гала вечер. Това е единствената безплатна конференция от такъв ранг за нашия регион!

Конференцията е предназначена за ИТ мениджъри и специалисти по сигурността от корпоративния и държавен сектор.

Регистрацията става само онлайн чрез уеб страницата на събитието: https://infosec-conference.com/. Участието е безплатно, но се изисква задължителна регистрация. Посетители без регистрация няма да се допускат!

На място ще се допускат само ваксинирани или преболедували COVID-19 участници и такива, които разполагат с отрицателен резултат от проведено преди влизане в обекта изследване, удостоверено с валидни документи за ваксинация, преболедуване или изследване. Моля носете си този документ! На място при регистрацията ще се провеждат БЕЗПЛАТНИ бързи антигенни тестове за участници, които нямат такъв документ.

Кратко резюме за събитието:
Дати: 29 септември - 30 септември – 1 октомври 2021 г.

Пристигане на част от гостите на 29 септември.
На 30 септември (четвъртък) е денят на конференцията с презентациите и дискусията наживо. Вечерта има Гала вечеря с награждаване на най-добрите партньори, проекти и производители на решения за киберсигурност.
На 1 октомври (петък) ще организираме специализирани семинари, демонстрации и case studies в паралелни сесии.

Място на конференцията: РИУ ПРАВЕЦ ГОЛФ§СПА ХОТЕЛ

Осигурен е безплатен транспорт от София до Риу Правец и обратно, сутрин и вечер, за 30 септември и 1 октомври.

За участниците, които искат да се насладят пълноценно на събитието на място и през двата дена, са осигурени специални цени за нощувките – 102 лв. единична стая и 154 лв. двойна стая, на вечер.

Моля, посетете сайта на събитието:  https://infosec-conference.com/ за повече информация.