vForum 2019 на VMware се проведе в София

от 07/06/2019

На 5 юни 2019 г. се проведе vForum 2019 на VMware в София, на който КОНТРАКС стана основен партньор и се включи в програмата със свое keynote представяне. Участниците във форума имаха възможност да се запознаят как да подобрят своя бизнес чрез модернизиране на дейта центъра и интегриране в публичните облаци. Акцент бе и придобиването на допълнителна опитност чрез засилване сигурността на дигиталното работно място. В допълнение към основната програма екипа на КОНТРАКС бе предвидил и специална виртуална разходка за посетителите на своя щанд, където домакини бяха героите на Луис Карол - Алиса и Лудия Шапкар със своите гатанки, а един от гостите дал верни отговори на тях, спечели наградата лаптоп Dell XPS.

 

„През 2018 г. КОНТРАКС участва в редица значими проекти за комплексна доставка, инсталация и поддръжка на оборудване за клиенти с десетки локации, висок клас дискови масиви за специализирано приложение в автомобилната индустрия, хиперконвергирана инфраструктура и бекъп решения, което ни дава увереност да продължим да усъвършенстваме нашите компетенции в областта на сървърната виртуализация, мрежовата виртуализация и хиперконвергираната инфраструктура на VMware, за да можем да предложим най-доброто решение за бизнеса на нашите клиенти“ – разказа Надежда Царска, продуктов мениджър VMware в КОНТРАКС.

 

КОНТРАКС е Enterprise ниво партньор на VMware с опит в областта на сървърната виртуализация, мрежовата виртуализация и хиперконвергираната инфраструктура.