Започнa третото издание на "IT Лига"-та

от 09/11/2004

Вчера (понеделник 08.11.2004) в "Зимния дворец" започнa третото издание на "IT Лига"-та. В надпреварата участват 10 отбора, които представят фирмите на "Хирон-91" ЕООД, "SAP", "Sciant", "Stanga", "GP Consulting", "Kontrax", "Орбител", "Musala", "Division" и "Евроком Кабел".

В групата на сочения за фаворит отбор на КОНТРАКС жребия определи следните отбори:

No ОТБОР
1. САЙЪНТ
2. САП ЛАБС
3. КОНТРАКС
4. СТАНГА
5. МУСАЛА

В първия си мач отбора на КОНТРАКС разгроми с 3:0 отбора на СТАНГА. Младите таланти имаха смазващо превъзходство във всички компоненти на играта. Най-голямото предимство на момчетата на Йордан Йорданов бе защитния вал и светкавичните контраатаки довели до комфортното 2:0 през първото полувреме.
Играчите на СТАНГА опитаха да спрат устрема на нападателите на Контракс с груби и непозволени средства, но резултата бе червен картон за СТАНГА и дузпа в полза на Контракс.
Освободени от напрежението, играчите на КОНТРАКС заиграха за публиката търсейки красиви изпълнения. При едно перфектно центриране и разбъркване пред вратата на СТАНГА почти в края на мача бе отбелязан и третия гол за КОНТРАКС. Според експертите този гол шедьовър е достоен да бъде обявен за гол на турнира, но от щаба на КОНТРАКС увериха, че интересното тепърва предстои.

ЗАПОВЯДАЙТЕ В ЗИМНИЯ ДВОРЕЦ ДА ПОГЛЕДАТЕ ИСТИНСКИ ФУТБОЛ!