Защо е важно да бъдем с внимание към детайлите - Катерина Минчева, маркетинг мениджър КОНТРАКС

от 04/08/2017

1. Откога работиш в КОНТРАКС? Опиши своите силни страни?

Работя в компанията от 2015 г., но още от 2005 г. съм служител на групата КОНТРАКС, когато започнах да се занимавам с маркетинга и рекламата на „Ланком България“, а по-късно поех да изпълнявам и редица задачи към „Дайрект Сървисиз“.

Силните ми страни са: всеотдайност към работата ми, прецизност и бързината на изпълнение, внимание към детайлите и прочие други малки нещица.

Принципно харесвам работата си и държа всичко, което правя да е на ниво. Мразя нещата да се претупват, само защото няма време. Време винаги има, стига да е добре планирано.

 

2. Опиши твоето любимо занимание/хоби в свободното време. Откога се занимаваш с него, как се запали?

Любимото ми хоби е квилингът - изкуство, при което чрез хартиени лентички навити в различни форми създаваш множество красиви декорации и форми на дизайн. Използвам тази технология, за да изработвам картички, кутиийки за бижута, както и самите бижута. С квилинг се занимавам от последните 3 години. То е естествено продължение на предишните ми занимания, когато творях всякакви декорации от подръчни материали –рециклирана от мен хартия, боядисани капачки от бира, дървени щипки за пране и подобни странни, но красиви неща. По квилингът се запалих от снимка в интернет на колие. Реших, че трябва да опитам. Оттогава си избирам все по-сложни модели, само за да видя дали ще успея, но все още има много предизвикателства!


3. Разкажи интересен момент свързан с хобито ти. Помага ли ти в работата? Би ли могъл да опишеш КОНТРАКС през него (текстура, мирис, цвят, звук или друго)?

О, интересен едва ли мога да разкажа. Най-хубавият момент обаче е, когато видиш реакцията на хората, докосвайки това, което си създал. Истинско удоволствие е да усетиш, че им харесва и си се справил с поредното за теб предизвикателство. Квилингът изисква търпение, прецизност и усет към детайла, все качества, които са необходими и в работата ми, което ги прави идеално съчетани.

Ако трябва да опиша КОНТРАКС през хобито си, бих казала, че всеки от нас /служител/ е малък елемент от една пъстра и изключително красива квилинг композиция.

 

4. Кое е най-голямото ти предизвикателство в професионален план? А, в личен?

Най-голямото предизвикателство в работата ми е да съм винаги на ниво – уча се, творя и продължавам напред. В личен план истинско предизвикателство е възпитанието на децата ми. За момента мисля, че се справям добре :)

 

5. Твоето послание към колегите е…

Поемайте нови предизвикателства всеки ден, усмихвайте се и търсете красотата и в дребните неща.

 

Можете да следите Live@Kontrax на страницата на КОНТРАКС във Facebook и LinkedIn.

Проектът Live@Kontrax има за цел да представи екипа на КОНТРАКС чрез неговите любими занимания в свободното време. Всеки петък имаме удоволствието да опознаем по-отблизо и лично нашите колеги в тяхната обичайна житейска и присъща среда. Верни на принципа, че най-добрата работа е тази, която ни носи удовлетворение и радост, и дори бихме нарекли свое хоби, се впускаме в откривателско приключение с щипка любопитство, да узнаем повече за колегата от отсрещното бюро.

КОНТРАКС празнува 25 години от своето създаване и е сред водещите доставчици на информационни и комуникационни системи.

Галерия