ZTE демонстрира на живо най-новите си продукти и технологични решения за бизнеса и интелигентното управление на градовете

от 07/01/2016

 
 
В дните от 8 до 11 януари 2016 г. в град София ще се проведат поредица от демонстрации на най-новите продукти и съвременни технологични решения на ZTE Corporation Bulgaria (ZTE). Eкспертите на компанията ще консултират на място представители на телекомуникационни и ИТ компании за възможностите на ZTE в облачните системи, интелигентното управление на градовете, както и за приложенията на мултимедийните и телевизионни системи базирани на IP технологиите.
 
ZTE предлага широка гама от мрежово оборудване, включващо маршрутизатори и комутатори от висок, среден и нисък клас, Broadband Remote Access Server (BRAS), системи за управление на мрежата. Мрежовите продукти на компанията предлагат цялостни решения за изграждане на широколентова опорна мрежа на различни информационни системи. В допълнение ZTE създава и развива ZXNM01 платформа за управление на мрежата и нейните елементи.
 
С използването на продуктите от сериите на ZTE става възможно изграждането на опорни мрежи, Metropolitan Area Networks (MAN), интранет мрежи, както и мрежи за изграждане на малки и средни офиси (SOHO).
 
Г-н Панг Шънгкинг, висш вицепрезидент на ZTE Corporation, заявява, че "по отношение на продуктовите линии, ZTE ще продължи да развива конкурентни цифрови комуникации, видео-конферентна връзка, облачни решения, обработка и съхранение на бази данни, унифицирана свързаност и приложимост, както и обединени комуникационни продукти. Усилията ни са насочени към засилване на комуникацията с партньорите ни в отделните пазарни сегменти, за да предложим конкурентни продукти и решения."
 
ZTE Corporation е водеща световна компания в областта на телекомуникационните и информационните технологии, базирана в Шънджън, Народна Република Китай. Компанията има офиси в над 160 държави по света. Сред клиентите й са над 250 водещи комуникационни и информационни оператори на всички континенти, както и правителствени и обществени организации. Основана е през 1985 г. и към момента има близо 60 000 служители по целия свят, множество развойни и изследователски центрове и голяма производствена база.
 
Компанията е член на всички водещи стандартизационни организации в света и в Европа, автор е на множество патенти в областта на информационните и телекомуникационни технологии. ZTE Corporation е публична компания, акциите й се търгуват на фондовите борси в Шанхай и Хонг Конг.
 
КОНТРАКС е група от фирми, специализирани в системна интеграция, дистрибуция, инженеринг, аутсорсинг, разработка на софтуер, интернет услуги и производство. Богатият спектър от продукти и услуги, както и различната специализация на екипа на КОНТРАКС, дават възможност за изпълнение на комплексни решения. КОНТРАКС разполага с най-голямата сервизна мрежа за ИКТ услуги в страната и е Certified Partner на ZTE Corporation.