Термокамери в борбата срещу COVID-19

 

От 2020 година, екипът на КОНТРАКС доставя и инсталира системи от преносими и стационарни термокамери, с които се проверява телесната температура.
Днес живеем в условия на световна пандемия от COVID-19 и е все по-важно да бъде проследен здравния статус на всеки човек. Наличието на подобна система на публични места би ограничило риска от заболеваемост на населението от силно заразни болести, каквато е тази от коронавируса.

 

КОНТРАКС е готов да съдейства на всички публични и частни организации, компании, за които сега и занапред е от ключово значение да продължат да работят без прекъсване, както и да осигурят здравословни и безопасни условия на труд за своите служители и клиенти, като ги консултира относно възможностите и предимствата от внедряването на система от термокамери в тяхната присъща и работна среда.

 

Сред основните доставчици на термокамери, с които КОНТРАКС работи, са UNI-T и Dahua. Повече за характеристиките на техните модели UTi165K и TPC-BF3221-T, ще научите от документите и примерното демонстрационно видео, които следват приложени. 

 

UNI-T UTi165K 

Преносима термокамера

Персонализираната граница на висока температура може да бъде настроена на 37,3'C. За температура >=37,3'C, индикаторната лампа и екранът ще показват аларма за висока температура, която може ефективно и бързо да регистрира хората с температура над нормата.

 

Галерия

 

Kontrax термокамери с фиксиран монтаж

Подбрана серия от висок клас устройства  Kontrax ProThermo Т100 / Kontrax ProThermo Т195 / Kontrax ProThermo Т199 с мрежови функции.

 

Галерия

 

Dahua термокамери TPC-BF3221-T / DH-TPC-BF5421

Dahua базирана система с термокамери с функция за разпознаване на лица и измерване на температура на до 15 човека в обсега на една камера.

Галерия

 

За допълнителна информация и поръчки може да се свържете с нас на sales@kontrax.bg или 02 960 97 77.

 

БТВ Медиа Груп (bTV)
БТВ Медиа Груп (bTV)

Решения за термоконтрол от Dahua срещу разпространението на COVID-19