Big Data Софтуерна платформи

 

На водещи производители в областта на големите данни (Big Data) за data engineering, datawarehousing, machine learning и analytics, които работят както в облака, така и на място.

 

Досега КОНТРАКС предлага на своите клиенти технологии обхващащи работни станции, сървъри, мрежи, сториджи, софтуер и услуги за решения насочени към анализа, които са в основата на машинното обучение. Екипът на Контракс притежава висока експертиза във внедряването на комплексни проекти за бизнеса и оказва съдействие на всеки етап от подготовката, изграждането и поддръжката на решението.

 

 

През май 2019 КОНТРАКС стана System Integrator Bronze Partner на Cloudera за България. С него компанията ни добави към своето продуктово портфолио софтуерната платформа на Cloudera в областта на големите данни (Big Data) за data engineering, data warehousing, machine learning и analytics, които работят, както в облака, така и на място.

Контракс е Platinum ниво партньор на Dell EMC с компетенции, покриващи цялото портфолио на корпорацията – сървъри, системи за съхранение, защита и възстановяване на данни, хиперконвергирани инфраструктури, мрежово оборудване, клиентски устройства.

 

С новото партньорство с Cloudera компанията ни ще потвърди позициите си на един от водещите системни интегратори в областта на големите данни в България предлагащ най-доброто от световните производители в тази област.