Активно и пасивно мрежово оборудване

 

КОНТРАКС предлага цялостни комплексни решения за изграждане на нови или разширяване на съществуващи комуникационни мрежи и системи. Екипът от сертифицирани специалисти извършва консултиране при избора на оптимално решение и участва в различните фази на изпълнението:

 

  • Проучване и снемане на моментно състояние;
  • Разработване на "идеен" и/или "работен" проект с дефиниране на точните параметри на необходимото оборудване и системи;
  • Доставка, инсталация и пуск на системите, с издаване на съответните сертификати за качество и гаранция от производителите;
  • Гаранционно и извънгаранционно обслужване на база специални абонаментни договори за цялата страна.

 

КОНТРАКС проектира, изгражда и поддържа комуникационни мрежи за големи и малки компании, центрове за съхранение на данни, контактни центрове, IP телефония, структурни кабелни системи (СКС), непрекъсваеми захранвания (UPS-и и генератори), системи за видеонаблюдение, контрол на достъпа, пожароизвестяване и пожарогасене, охрана, информационна сигурност и други, както и специфични комуникационни решения за отделните сфери на икономиката и бизнеса. Основните производители, с които работим в областта на комуникациите са AVAYA,  Cisco Systems,  Commscope (Systimax),  Brand-Rex, Socomec, Allied Telesis, ZyXEL, ZTE, Dell, Juniper и други.


КОНТРАКС има значителен опит в гаранционната и следгаранционна поддръжка на комуникационни мрежи. Компанията разполага с квалифицирани специалисти, които осигуряват поддръжка 7/24 часа, 365 дни в годината на важни и критични комуникационни системи.

Главна инспекция по труда
Главна инспекция по труда

Изграждане на комуникационната инфраструктура.

Министерство на здравеопазването (МЗ), 2005-2006
Министерство на здравеопазването (МЗ), 2005-2006

Доставка и инсталация на сървъри, персонални компютри, периферни устройства, UPS и друго оборудване, изграждане на мрежи, внедряване на софтуер за отчитането на дейността към НЗОК по електронен път в 154 общински и държавни болници.

ЛИЛИ ДРОГЕРИЕ, 2010 - 2022
ЛИЛИ ДРОГЕРИЕ, 2010 - 2022

Цялостно обслужване и системна интеграция в обектите на Lilly Drogerie.

Токуда болница София 2006-2007
Токуда болница София 2006-2007

Цялостно компютърно и мрежово подсигуряване на на болница Токуда.