БАИТ организира конкурс за учители „Дигитални новатори в образованието“

от 28/04/2020

 

Кампанията и церемонията по награждаването на победителите в конкурса „Дигитални новатори в образованието“ ще се проведат под патронажа на Министъра на образованието и науката Красимир Вълчев, а КОНТРАКС ще връчи няколко награди - настолен компютър Dell Vostro Desktop 3668 i5-7400, 4GB, 1TB SATA, Intel graphics, DVDRW, Ubuntu, 3Y NBD с монитор Dell 22 Monitor - P2219H - 4.6cm (21.5") и принтер HP LaserJet Pro M102a А4.

Целта на конкурса е да отличи и насърчи използването на добри практики в дистанционното обучение на учениците от 1-ви до 12-ти клас; да открои учителите - дигитални новатори и всички участници в процеса; да популяризира дистанционното обучение и насърчи неговото използване като неизменна част от образованието.

Участници в конкурса могат да бъдат всички учители, обучаващи ученици от 1-ви до 12-ти клас по всички учебни дисциплини, включени в учебните програми на МОН. Всеки учител може да бъде номиниран или да се самономинира, в една или повече категории.

Конкурсът ще определи носителите на 4 отличия в следните категории:

  1. Иновативен подход за преподаване
  2. Най-добре посрещната учебна програма от ученици и родители
  3. Технологични иновации
  4. Мултиплициране на иновативните учебни решения

Регистрацията ще e активна до 30 юни 2020 г. Може да заявите вашето участие на интернет страницата на организатора bait.bg, както и да научите актуална информация за конкурса.