BenQ Joybook 8000 - Център за забавление, видео, музика и данни

от 19/08/2003

Digital Hub на BenQ ( бившо Acer Communication and Multimedia и част от Pan Acer Group) е една концепция въплътена в решение, което позволява на потребителите безпроблемно да интегрират всички свои мултимедийни устройства (цифрови фотоапарати и камери, DVD филми, MP3 музика) в единен център за работа и развлечение в дома, на работното място и на път.

Както става очевидно в Joybook, концепцията Digital Hub в чиито център е Joybook, акцентира върху лесната за потребителите връзка и работа с всички съвременни мултимедийни устройства.

Joybook предлага достъпен за потребителя начин за работа и развлечение с всички съвременни източници на фотоси, филми, музика, като позволява лесен достъп, изтегляне, организиране, обработка и съхранение.

Какво още предлага Joybook - наслаждавай се на производителността.


Най-доброто решение за аудио-видео забавления

Стандартна Wintel система BenQ Joybook 8000 се доставя с уникален широкоформатен (пропорция 10 : 15) 15.2” дисплей, който превъзхожда всеки друг модел с яркост от 200- nit. Високоскоростната обработка на изображения дава професионално качество на видео и звук. Joybook 8000 на BenQ се предлага с високопроизводителен nVIDIA видео процесор. Може да се слуша музика, дори когато компютъра е изключен.

Интеграция без проблеми с всички цифрови устройства

BenQ Joybook 8000 притежава осем различни типа входно / изходни портове, което позволява връзка с всички съвременни цифрови и аналогови мултимедийни устройства. Насладете се на най-съвременната компютърна технология, която получавате с BenQ Joybook 8000.

Широколентов мрежов достъп = Всичко от което се нуждаете, когато се нуждаете

Internet е решаващ за работата и всекидневието ни. С поддръжката на Internet достъп по модем, локална мрежа и безжичен достъп, BenQ Joybook 8000 позволява да се свързвате по всяко време и от всяко място.

Безжичен достъп = Неограничена свобода

С инсталираният WLAN адаптер получавате свободата да комуникирате свободно без проблемите на кабелите. Може да прелистите новините, да си платите сметките или да отговорите на e-mails от леглото. Безжично и лесно с BenQ Joybook 8000.

Устройства за съхранение на данни достатъчни за портативни персонални забавления

Няма нужда да търсите начин да съхраните своите данни. С интегрираното 8x DVD/CD-RW Combo устройство лесно може да управлявате и големи файлове. Какво в допълнение може да получите като алтернатива за пренасяне на големи по размер данни - BenQ Joybee освен устройство за съхранение на данни и чудесен MP3 player.

Q-Media – решение за професионално аудио и видео

Q-Media е водещ компонент в BenQ Joybook 8000. Той е толкова многостранен, че въобще не можем да говорим за ограничения когато става дума за мултимедия . Само натиснете някой от седемте бутона от лентата с бутони на Q-Media и нека шоуто започне !!!