CANON SMARTBASE PC1210D - Много функционална ефективност посредством цифрово копиране и лазерен печат в едно плоско изключително устройство

от 02/09/2003

SmartBase PC1210D по интелигентен начин комбинира цифрова копирна машина и лазерен принтер в един компактен модул. Благодарение на последните цифрови технологии тази машина ви осигурява високо качество на копията плюс предимството от 1 до N на брой копия, което позволява на модела SmartBase PC1210D да сканира оригинали веднъж и да отпечатва до 99 копия на този оригинал. Допълнително предимство на тази машина е 2 в 1 копия, при което 2 оригинала се сканират и последователно се отпечатват на 1 лист А4. Машината PC1210D включва в допълнение електронно сортиране.

Машината PC1210D има висока разделителна способност на копиране 600x600 dpi (подобрена 1200x600 dpi), която предоставя бързо копиране със скорост 12cpm, високо качество на копиране за професионални документи. При настройване на машината за копиране на хартия с размер А4 към пощенска картичка, SmartBase PC1210D използва специалните носители на Canon, което осигурява високо качество на печат и копиране на пощенски картички, фолио за шрайбпроектори и етикети.

SmartBase PC1210D използва успешната всичко-в-едно картридж система. Концепцията за всичко-в-едно картридж системата е проста - трите най-важни елемента - тонер, барабан и нож за почистване са обединени в един модул. Не само, че смяната на картриджа не е била никога по-лесна, чиста и бърза, а освен това системата всичко-в-едно е практически без поддръжка. Чрез елементарно подмяна на картриджа, не само копията ще бъдат по-добри, но също така и процесният модул. Резултатът е непрекъснато отлично качество на копията.

Революционната серия SmartBase PC1200D е оборудвана изключително просто, но най-важното за тази машина е че е едновременно без конфликти и реално е икономична.

Предлагайки удобствата на многофункционалната машина, PC1210D е не само персонална копирна машина, но освен това обединява високо качество на цифров лазерен принтер за перфектно качество на черно-бели разпечатки. Оборудвана с надежден печатащ механизъм, PC1210D предоставя разпечатки с висока разделителна способност от 600x600dpi (подобрена разделителна способност до 2400 x 600 dpi) при отлична скорост от 12ppm. Лесният за ползване CAPT (Canon Advanced Printing Technology - подобрена печатаща технология на Canon) е съвместим с Windows®95/98/ME/NT 4.0/XP. Нещо повече - PC1210D поддържа както паралелен, така и USB интерфейси и позволява печат по мрежата посредством мрежови адаптер /опция/ (поддържа TCP/IP, Net Beui).

На практика без време за загряване копирната машина започва да функционира моментално. Режимът за пестена на тонер на PC1210D позволява по-икономично ползване на тонера, а режимът за пестене на енергия дава възможност за намаляване на разходите за консумация на електрическа енергия до минимум, като по този начин доказва, че PC1210 е така също икономична, както и ефективна. Друго предимство на PC1210D е касетата за хартия с капацитет 250 листа, която осигурява бързо и ефективно копиране и печат.

Комбинацията от копиране и печат в едно компактно плоско тяло в допълнение към неговата мрежова съвместимост прави PC1210D незаменимо много функционално устройство, което ще отговори на нуждите ви в малкия офис.