КОНТРАКС е отличен с престижната награда Dell EMC Channel Partner за 2019 г.

от 24/04/2019

На специална церемония организирана от Dell EMC, която се проведе на 17 април 2019 г. в Загреб, Хърватска, КОНТРАКС получи най-голямата награда Dell EMC Channel Partner за 2019 г., която се връчва за региона на България и Адриатика за високи постижения в продажбите на решения на производителя. Това е първата такава награда, която получава екипът ни, след  десетгодишното партньорство с Dell. Първоначално КОНТРАКС започва партньорството с продажби на компютри, изгражда постепенно компетенциите си за цялото портфолио на Dell EMC и в последните няколко години активно участва в комплексни ИКТ проекти като системен интегратор с Dell EMC оборудване – компютри, сървъри, сториджи, решения за бекъп, мрежово оборудване, софтуер. През 2018 г. КОНТРАКС участва в редица значими проекти за комплексна доставка, инсталация и поддръжка на оборудване за клиенти с десетки локации, висок клас дискови масиви за специализирано приложение в автомобилната индустрия, хиперконвергирана инфраструктура и бекъп решения.

 

„Dell EMC е ключов партньор за КОНТРАКС и водещ иноватор в световен мащаб в информационните и комуникационни технологии. Приемаме отличието с гордост и като признание за работата на нашия екип, като бих искал да отбележа, че в плановете на КОНТРАКС влизат задълбочаване на това стратегическо партньорство, включително и по отношение на друг технологичен лидер от групата на Dell – VMWare“ – коментира отличието Николай Йорданов, изпълнителен директор на КОНТРАКС.

 

КОНТРАКС е най-високото ниво партньор на Dell EMC за България - Platinum Partner и оторизиран сервиз за България на цялата продуктова гама на Dell. Екипът на Контракс притежава висока експертиза във внедряването на комплексни проекти  за бизнеса и оказва съдействие на всеки етап от подготовката, изграждането и поддръжката на решението.

Галерия