Контракс организира Работна среща-закуска на екипа на разработчиците на програмата Хипократ с нейните потребители – Общопрактикуващите лекари в България.

от 27/11/2003

Контракс организира Работна среща-закуска на екипа на разработчиците на програмата Хипократ с нейните потребители – Общопрактикуващите лекари в България. Тя ще се проведе в аулата на Медицинска академия, намираща се в Центъра по хигиената на бул. Димитър Несторов 15, София на 13 декември (събота) от 10:00 часа

Ще бъде представена последната версия на програмата Хипократ. Най-активните потребители могат да спечелят атрактивна награда като споделят опит и дадат препоръки за най-интересна нова функция на програмата Хипократ.

Друга награда пък ще бъде присъдена в Състезание за най-сръчна работа с програмата Хипократ - "Най-бързия печели". Състезанието ще се проведе в два кръга – квалификационен и финален.

Срещата ще протече като свободна дискусия с екипа на програмистите. Ще бъдат обсъждани различни предложения и препоръки. През цялото време на срещата в аулата ще има напълно оборудвани работни места за тестване и демонстрации.

Идеята на разработващия програмата екип е тези срещи да станат традиционни, за да се изгради истинско партньорство между екипа на Контракс и потребителите на най-разпространения в България софтуер за общопрактикуващи лекари - Хипократ.