Kyocera&Fujitsu Open Day

от 11/03/2016

На 10 март 2016 г. в хотел Hilton Sofia се проведе продуктово представяне с демонстрация на живо, на която бяха представени най-новите продукти на дългогодишните партньори на КОНТРАКС от страната на изгряващото слънце - Kyocera с услуги за управление на печата (MDS) и Fujitsu с технологични иновации за бизнеса. 

За първи път гостите на събитието имаха възможност да се запознаят с най-новото попълнение в първокласната гама цветни А4 TASKalfa печатащи устройства на Kyocera. Те комбинират всички функции на А3 устройствата, но във формат А4. С превъзходен набор от функции, които включват най-високоскоростното отпечатване на пазара, управление на хартията, цветен печат и довършителни възможности, всички те, контролирани чрез напреднал сензорен интерфейс, отварят един изцяло нов свят за ефективна обработка на документи.

Специалната програма на Kyocera&Fujitsu Open Day включваше традиционна чаена церемония, на която гостите имаха възможност да се потопят в атмосферата на предстоящия японски празник на цъфналите вишни Ханами (честван за първи път от императорския двор в Киото). Събитието завърши с официален коктейл.