Kyocera вдига залозите с променящи играта, интелигентни А3 МФУ устройства от серията TASKalfa

от 03/02/2021

С безпрецедентните предизвикателства и неудобства, с които се сблъскват организациите във всички индустрии през този период на големи проблеми за бизнеса, Kyocera показва съпричастност, като представи две чисто нови цветни многофункционални устройства A3: TASKalfa 3554ci и TASKalfa 2554ci.

Галерия

През 2020 г. се наблюдава бързо преминаване към отдалечена и хибридна работа, както и променящи се нужди на клиентите поради драматичното ускоряване на цифровизацията. Kyocera, специалисти в областта на ИТ решенията и софтуера, благодарение на впечатляващата им гама принтери и многофункционални продукти, реагира с пускането на нови устройства TASKalfa, целящи да трансформират работните места по целия свят.

Включвайки най-новите технологии, като например изкуствен интелект (AI), устройствата предлагат решение, което ще повиши производителността, като помага на компаниите да работят по-интелигентно, за да получат по-качествени резултати за по-малко време от всякога. „Тези устройства за пореден път демонстрират ангажимента на Kyocera към иновации, насочени към клиентите. Потребностите на нашите клиенти продължават да се променят през този период на несигурност и ние сме готови да предоставим изключително качество, което да отговори на реалните бизнес нужди“, казва Силвестър де Конинг, експерт по маркетинг на продукти в Kyocera Document Solutions Europe.

„С увеличените скорости на печат и сканиране, едни от водещите в индустрията възможности за сигурност и лесни за използване интерфейси, ние сме изключително уверени, че тези нови устройства TASKalfa ще помогнат на нашите клиенти да работят по-ефективно, като същевременно им предоставят инструментите за създаване на добавена стойност за техния бизнес."

Със скорости на печат от 35 стр./мин. и 25 стр./мин. съответно и скорости на сканиране до 200 ipm, TASKalfa 3554ci и TASKalfa 2554ci осигуряват изключително качество без да е необходимо да чакате. В допълнение, с входящ капацитет на автоматичния подавач от до 320 оригинала и репутацията на Kyocera като производител на високо надеждни продукти, тези многофункционални устройства са създадени, за да отговорят на всички предизвикателства.

Хибридната работа носи на работещите нови рискове за сигурността, които направиха най-новите технологии изключително важни за защитата на данните. За тази цел новите устройства TASKalfa могат да се похвалят с подобрена функция за копиране на лична карта, като същевременно внедряват непрекъснати актуализации на защитата на устройствата, като по този начин гарантират, че поверителните документи получават най-актуалната защита. Всичко това е лесно за потребителите, благодарение на унифициран потребителски интерфейс.

Оборудван с най-новата ни технология за изкуствен интелект, той позволява на потребителите да подчертават или презаписват ръкописните части на документ, без да променят формата или изображението при сканиране. Освен това потребителите вече могат да се възползват от функцията Super Resolution, задвижвана от изкуствения интелект на машината, която помага да вдъхнете нов живот и подобрено качество на снимки с ниска резолюция и изображения на лого.

„Ние сме ентусиазирани да предоставим персонализирано изживяване за нашите клиенти, когато те използват нашите устройства. Тези устройства TASKalfa дават на потребителите гъвкавост и контрол, за да създават копия с високото качество, от което се нуждаят. Това е просто безценен актив за днешните компании“, заключава г-н Конинг.

С холистичния си подход в областта на решенията за управление на печата, базирани на здрава основа от авангардни технологии, експертиза в бранша и силен фокус върху клиентите, Kyocera е сигурна, че новите модели цветни А3 мултифункционални устройства, ще бъдат високо оценени от бизнеса в момент, когато нуждата от пълноценни и надеждни решения никога не е била по-голяма.

КОНТРАКС дистрибутира за територията на Република България цялата продуктова гама лазерни принтери и мултифункционални устройства на Kyocera, както и на съпътстващите ги софтуерни решения, консумативи и резервни части.

За повече информация, моля, свържете се с нашите консултанти на телефон: +359 2 960 97 77 или e-mail: sales@kontrax.bg