Най-новите тенденции и решения в системната интеграция обсъдени на годишната среща на Контракс и партньори

от 21/09/2015

 

На 17 - 18 септември 2015 г. под надслов „По-добре заедно“ се проведе годишна среща на "Контракс" и неговите партньори. Над 150 участника се събраха в комплекс „Камчия“, Варна, за да обсъдят новите предизвикателства, тенденции и решения за подобряване на съвместната работа и предоставянето на по-иновативни продукти и решения на своите клиенти.

Сред официалните гости присъстваха представители на Cross Zlin, които представиха своите решения за проследяване на пътния трафик и обстановка. До края на октомври 2015 г. предстои да бъде завършен проект на сдружение "Контракс Инфра", в което участват "Контракс" и "Инфра Роудс" ЕООД, в който са интегрирани решенията на Cross Zlin за автоматизирано събиране и анализ на данни за пътния трафик по автомагистралите и първокласните пътища в България.

Интелигентни решения за управление на транспорта и движението по пътищата представи и ZTE, заедно с най-новите решения за безопасна и сигурна среда в дома.

"Майкрософт България" разкри ползите от функционалности на Windows 10. Dell от своя страна представи своя Q-East софтуер за информационен мениджмънт, управление на идентичността и защита на данни.

Fujitsu Technology Solutions запозна аудиторията със своята визия за иновации в технологиите, при които водещ е човекът и неговата дейност (концепцията за Human Centric Innovation). Представени бяха предимствата на PRIMEFLEX - 20 интегрирани системи в помощ на бизнеса. 

Avaya от своя страна представи своята нова технология за изграждане на комуникационни мрежи Fabric Connect.

Пазарните тенденции в решенията за документооборот представи Kyocera. По темата за 3D принтери с демонстрация на живо участва "Евротех".

"Поликомп" постави акцент върху HP Enterprise решенията и предимствата им за бизнеса.