Представяме Ви Acer® Aspire® 1600

от 02/04/2003

1. Позициониране и пазарен сегмент

Серията Acer Aspire 1600 е създадена за работещите в малкият и среден бизнес , както и за само-наети професионалисти , търсещи комплексно работно място, комбиниращо висока производителност с неограничени възможности за работа, където и да сте. А когато имате свободно време можете да го използвате и за забавления.

Тази серия е насочена също и към частни потребители, които не желаят заемащите пространство настолни компютри или пък се нуждаят от мобилен компютър, който им предлага невероятни възможности за забавление, като слушане на музика, гледане на филми, възможност да играят на последните игри и всичко това в допълнение на достъпа до Internet и удобство за работа със всички приложения.

Днес разбираме работата с портативен компютър като изнасяне на изпълнението на всички задължения извън офиса. Често се нуждаем от офиса, когато най-малко го очакваме. Разрастващият се бизнес се нуждае от възможност да работи на ключови бизнес приложения, да съхранява, предава и споделя данни, да отговаря на запитванията на клиента, да прави представяния по всяко време, през деня и нощта. Затова предлагаме Acer Aspire 1600 - лесен за пренасяне и съхранение, идеалното мобилно решение за улесняване на решението на Вашите бизнес задачи когато и да е, където и да е.

Ако мислите авангардно, гъвкавият портативен компютър Acer Aspire 1600 осигурява на бизнеса, всички основни нужди, за да може да повиши своята ефективност и да остане конкурентен. А когато имате време за почивка, можете да превключите от работа към забавления. Да се отпуснете и наслаждавате на удоволствието от хубавата музика и филми.

2. Основни аргументи при продажба


Неограничено работно място
– когато и да е , където и да е
IntelR PentiumR 4 процесор с Intel Enhanced Speedstep technology
15" екран
ATI Radeon 9000 видео контролер
Оперативната памет се разширява до 1GB DDR RAM
Мултимедиа навсякъде Video-CD и DVDS-Video и 1394 конектори
Два говорителя
Комуникация 10/100Mbps Fast Ethernet; Wake-on-LAN
56K MDC V.90/V.92 data/fax modem


Неограничено работно място, навсякъде където и да сте
  • Средство за забавление с пълни мултимедийни възможности
  • Посветен на свободното време
  • Гарантирана комуникация
  • Модерен дизайн

    Серията Acer Aspire 1600 е създадена за работещите в малкият исреден бизнес , както и за само-наети професионалисти , търсещи комплексно работно място, комбиниращо висока производителност снеограничени възможности за работа, където и да сте. А когато имате свободно време можете да го използвате и за забавления.

    Тази серия е насочена също и към частни потребители, които нежелаят заемащите пространство настолни компютри или пък се нуждаят от мобилен компютър, който им предлага невероятни възможности зазабавление, като слушане на музика, гледане на филми, възможност да играят на последните игри и всичко това в допълнение на достъпа доInternet и удобство за работа със всички приложения.