ProENGINEER – Вашето CAD/CAM/CAE/PLM решение за настоящето и бъдещето

от 16/11/2007

На 15 ноември в парк хотел Витоша се проведе семинар на тема „ProENGINEER – Вашето CAD/CAM/CAE/PLM решение за настоящето и бъдещето”.
В присъствието на повече от 50 представители на машиностроителната индустрия бяха демонстрирани уникалните възможности на продукта и новостите в областта на CAD/CAM/CAE/PLM системите.
Г-н Карел Руси, регионален мениджър на PTC за Източна Европа запозна аудиторията с историята на фирмата-създател на ProENGINEER и нейните лидерски позиции в света на параметричното моделиране, а продуктовият мениджър за ProENGINEER в Контракс – инж. Виктор Митов представи новото CAM решение - Pro/TOOLMAKER (специализирано решение за производителите на инструментална екипировка).
Особено предимство за участниците в семинара беше и възможността в продължение на няколко часа да тестват новия продукт на подготвените за целта демонстрационни работни станции и да получат компетентна консултация, както от специалистите на Контракс, така и от техните колеги – инженерите от специализираната CAD/CAM лаборатория в Техническия университет – София.