Балканфарма - Троян

Проект

Осигуряване на услугата по печат, включваща отдаване под наем, ремонт, снабдяване и подмяна на резервни части и консумативи на техника, собственост на Изпълнителя.

При изпълнението на договора КОНТРАКС е направил дизайн и проектиране на цялостното решение за управление на печата, включващо специализиран софтуер за мониторинг и управление на печатащите устройства, сървърна инсталация, настройки и пускане в експлоатация на софтуерното решение, а също и на хардуера – мултифункционални устройства и принтери.

За времето на поддържането на печата КОНТРАКС е осигурил пълен абонаментен сервиз, включително доставка и зареждане с консумативи, ремонти, подмяна на резервни части, профилактични прегледи на лазерните печатащи устройства.

Обект на поддръжката са 18 мултифункционални устройства Kyocera от среден и висок клас. Всички инциденти се отстраняват при кратки срокове - за по-малко от 2 работни дни. Обемът на договора, включително последният отчетен период, е на стойност над 65 000 лева. 

Здравна система, Фамилия софтуерни продукти Хипократ 2002-2022+
Здравна система, Фамилия софтуерни продукти Хипократ 2002-2022+

Начало и развитие на фамилия Хипократ - софтуерни решения за здравеопазването. Създадена през 2002 година първоначално за ОПЛ, системата постепенно е развита за: GP – семейни лекари; D, D-Lite – стоматолози; S – ДКЦ, МЦ, специалисти, лаборатории; Cloud – нова интегрирана платформа за облачни услуги в здравеопазването.

Министерство на Здравеопазването (МЗ) 2002
Министерство на Здравеопазването (МЗ) 2002

Доставка на работни места за общопрактикуващите лекари - над 3 хиляди работни места са снабдени с персонален компютър NEC, принтер Kyocera и безжично оборудване за връзка с касата.

Токуда болница София 2006-2007
Токуда болница София 2006-2007

Цялостно компютърно и мрежово подсигуряване на на болница Токуда.

МБАЛ "Национална кардиологична болница"
МБАЛ "Национална кардиологична болница"

Доставка, монтаж и пускане в експлоатация на система за разглеждане и управление на изображения (PACS), както и интеграцията й с работещата в МБАЛ НКБ болница информационна система.