БТВ Медиа Груп (bTV)

Възложител

bTV Media Group e част от семейството на Central European Media Enterprises, която е собственост на международната компания PPF Group. В Групата й, която оперира в България, работят около 600 служителя, както и всеки ден през студията им минава голям поток от  външни хора.

Проект

Като обществено отговорна медиа  bTV Media Group осъзнава значимостта от превенцията на разпространението на COVID-19 сред българското население, ето защо медийната компания взема решение да въведе специален режим за проверка на лицата посещаващи сградите им като въвежда термоконтрол на своите входове.

Решение

В тази им ангажираност, на помощ се отзова екипът на КОНТРАКС, който след оценка на текущото състояние и спецификата на входно-изходните точки на сградите на bTV Media Group, препоръча комплексно решение на Dahua – терминал за контрол на достъпа с комбиниран мониторинг на температурата, лицево разпознаване и възможност за проверка на цифров COVID сертификат одобрен на територията на ЕС, а именно Dahua терминали:- DHI-ASI7213X-T1+ASF172X-T1.

 

 

 

 

 

 

Инсталирани са на три от входовете към сградите на групата, чрез които се извършва допълнителна проверка на всички влизащи лица . При отчитане на повишена телесна температура на някое от преминаващите лица, отговорните служители  по контрола биват сигнализирани, а лицето с повишена температура, не  бива допускано до територията на организацията.

 

С инвестицията в използване на допълнителни средства за контрол и борба с разпространението на COVID-19, bTV Media Group, разширява своите социално-отговорни инициативи, с които се цели преодоляването на важни проблеми, които касаят цялото ни общество.

 

 

БАУХАУС БЪЛГАРИЯ ЕООД, 2012 - 2021
БАУХАУС БЪЛГАРИЯ ЕООД, 2012 - 2021

Доставка и инсталации на ИКТ за най-големия магазин за строителни материали в България

Община Смолян
Община Смолян

Доставка на електронни пътеводители по проект "Момчилова крепост - митовете оживяват".

Държавно предприятие "Ръководство на въздушното движение"
Държавно предприятие "Ръководство на въздушното движение"

Доставка на активно мрежово оборудване за подмяна и реорганизация на мрежовата архитектура.

БТВ Медиа Груп
БТВ Медиа Груп

Извършване на цялостен ИТ одит на текущото състояние на информационната инфраструктура.