БТВ Медиа Груп (bTV)

Възложител

bTV Media Group e част от семейството на Central European Media Enterprises, която е собственост на международната компания PPF Group. В Групата й, която оперира в България, работят около 600 служителя, както и всеки ден през студията им минава голям поток от  външни хора.

Проект

Като обществено отговорна медиа  bTV Media Group осъзнава значимостта от превенцията на разпространението на COVID-19 сред българското население, ето защо медийната компания взема решение да въведе специален режим за проверка на лицата посещаващи сградите им като въвежда термоконтрол на своите входове.

Решение

В тази им ангажираност, на помощ се отзова екипът на КОНТРАКС, който след оценка на текущото състояние и спецификата на входно-изходните точки на сградите на bTV Media Group, препоръча комплексно решение на Dahua – терминал за контрол на достъпа с комбиниран мониторинг на температурата, лицево разпознаване и възможност за проверка на цифров COVID сертификат одобрен на територията на ЕС, а именно Dahua терминали:- DHI-ASI7213X-T1+ASF172X-T1.

 

 

 

 

 

 

Инсталирани са на три от входовете към сградите на групата, чрез които се извършва допълнителна проверка на всички влизащи лица . При отчитане на повишена телесна температура на някое от преминаващите лица, отговорните служители  по контрола биват сигнализирани, а лицето с повишена температура, не  бива допускано до територията на организацията.

 

С инвестицията в използване на допълнителни средства за контрол и борба с разпространението на COVID-19, bTV Media Group, разширява своите социално-отговорни инициативи, с които се цели преодоляването на важни проблеми, които касаят цялото ни общество.

 

 

Сайтел България
Сайтел България

Изграждане на слаботокови и силнотокови инсталации.

ЕКО БЪЛГАРИЯ
ЕКО БЪЛГАРИЯ

Обслужване на печатаща среда в клоновата мрежа на ЕКО България

ЛИЛИ ДРОГЕРИЕ, 2010 - 2022
ЛИЛИ ДРОГЕРИЕ, 2010 - 2022

Цялостно обслужване и системна интеграция в обектите на Lilly Drogerie.

БТВ Медиа Груп
БТВ Медиа Груп

Извършване на цялостен ИТ одит на текущото състояние на информационната инфраструктура.

Община Смолян
Община Смолян

Доставка на електронни пътеводители по проект "Момчилова крепост - митовете оживяват".